Metal metal olmayan lazer kesim makinesi

Özellikler:
1.En yüksek kalitede CO2 lazer tüpü, daha yüksek kesme verimliliği ve daha iyi maliyet performansı sağlar.
2. Torna yatağı 600°C'nin altında işlenir ve 24 saat içinde soğutulur, güçlü sertlik ve yüksek hassasiyet sağlar.
3. Kare ray ve kayış iletimi, makinenin yüksek hassasiyetini sağlar.
4. Otomatik alarm sistemli profesyonel endüstriyel sirkülasyon soğutma sistemleri.
5.Optik bileşenler, yüksek kaliteli kesme efekti için ithal US26 aynaları ve ZESE odak lensini kullanır.
6. Lazer yolunu sabitleyen sabit optik yapı, kararlı ışın iletimini sağlar.
7. Takip eden odaklama sistemi, farklı kalınlıktaki malzemeler üzerinde sürekli kesime odaklanan dinamikleri gerçekleştirdi.

Tek yataklı düz metal kesme fiber lazer kesim makinesi

Uygulamalar:
Fiber lazer metal kesme makinesi, havacılık ve otomotiv endüstrisi, reklam endüstrisi, dekorasyon endüstrisi, mutfak ve mutfak eşyaları, mühendislik makineleri, çelik ve demir, otomobil, metal plaka şasi, klima imalatı, metal plaka gibi çeşitli endüstrilerde yaygın olarak kullanılmaktadır. kesme, metal zanaat, bina modeli vb.

Plaka ve tüp entegre lazer kesim makinesi

Kare boru, yuvarlak boru, dikdörtgen boru, eliptik boru, D boru ve altıgen boru kesme konusunda uzmanız
Plaka özel olarak 0,5-25 mm karbon çelik levha, 0,5-16 mm paslanmaz çelik levha, soğuk haddelenmiş levha, elektrolitik levha, 0,5-16 mm alüminyum alaşımlı levha kesmek için kullanılır.
0,5-10mm pirinç ve kırmızı bakır ve diğer metal malzemeler.
Petrol boruları, fitness ekipmanları ve diğer boru bazlı mekanik işlemler, otomobil imalatı,
şasi, dolaplar ve diğer plaka bazlı mekanik işlemler

Son fiyat olsun? En kısa sürede cevap vereceğiz (12 saat içinde)